1 מערבבים שמרים וקמח בקערה. 2. מוסיפים את כל החומרים מלבד החמאה והמלח. 3. לשים את הבצק במיקסר במהירות נמוכה כדקה, מוסיפים את המלח והחמאה ולשים עוד 8 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד. 4. מתפיחים במקרר כ6-8 שעות. 5. לוקחים כחצי מכמות הבצק, מרדדים למלבן דק ככל האפשר ומורחים כמחצית מכמות השוקולד. חוצים את הבצק באמצע ומגלגלים ל-2 רולדות. חוזרים על הפעולה עם חלקו השני של הבצק. 6. מתפיחים במקום חמים כשעתיים, מורחים בביצה ואופים בחום של 180 מעלות, כ35- דקות.