1 הכנת הבצק: לשים את כל חומרי הבצק חוץ מהחמאה לבצק אחיד ופותחים את הבצק לעלה מלבני בעובי ס"מ. 2. מורחים את החמאה על חצי עלה, ומקפלים לחצי. 3. מרדדים שוב לעובי ס"מ, ומניחים ללילה במקרר. 4. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ וחותכים לצורת מעוין. יוצרים דפנות מוגבהות, ומניחים לכשעה לתפיחה. 5. הכנת קרם הפטיסייר: בסיר קטן מעל להבה נמוכה מרתיחים את החלב, הסוכר ומקל הווניל. 6. בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור והחלמון. 7. מוסיפים את תערובת החלמון לסיר בהדרגה ותוך ערבוב. משאירים על האש עד לתחילת בעבוע, מסירים מהאש ומצננים. 8. הכנת תערובת הפירות: מרתיחים את היין ומיץ התפוזים ביחד עם מקלות הקינמון על אש קטנה. 9. מוסיפים את הפירות היבשים, מבשלים כ-5 דקות ומצננים. 10. הרכבת העוגה: מחממים את תנור האפייה ל-180 מעלות. 11. ממלאים את פנים מעוין הבצק בקרם הפטיסייר, אופים 20 דקות ומצננים. 12. מסדרים מעל קרם הפטיסייר את הפירות היבשים, ומורחים בג'לי שקוף. 13. אפשר לקשט את העוגה בתמרים ממולאים באגוזי מלך ופרוסות שקדים. ניתן להכין את העוגה גם עם פירות טריים.