המצרכים :ל-35 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים וסוכר, מוסיפים ביצים ומערבבים בידיים לתערובת לחה. 3 יוצרים כדורים קטנים בגודל אגוזי מלך, מגלגלים באבקת סוכר ומניחים במרווחים שווים בתבנית. 4 אופים 12 דקות, או עד שהעוגיות נסדקות בחלקן העליון ומזהיבות בתחתית. מצננים לחלוטין. מתוקים שלי - כריכת הספר | צילום: חן שוקרון ואורית פניני, "מתוקים שלי", הוצאת תכלתהמתכון מתוך הספר "מתוקים שלי" בהוצאת תכלת. |