המצרכים :לפיצה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את החמאה וממרח הלוטוס עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה (אפשר במיקסר עם וו גיטרה, אבל אפשר גם ידנית). 3 מוסיפים את הסוכר והביצה ומערבבים שוב עד שהם נטמעים בתערובת. 4 מנפים פנימה את הקמח ומערבבים. מתחילים במיקסר/בכף, ואז מעבירים לשיש מקומח ולשים עד שמתקבל בצק רך ונעים במרקם פלסטלינה. אם הבצק רך מדי, עוטפים אותו בניילון נצמד ומעבירים לקירור של כחצי שעה. 5 מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעיגול בקוטר כ-30 ס"מ, ומעבירים יחד עם הנייר לתבנית. אופים 10-15 דקות, עד שהפיצה משחימה ונהיית פריכה. מוציאים מהתנור ומקררים טיפה. 6 מחממים במיקרוגל את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה, ומערבבים עד שמתקבל גנאש סמיך. 7 מורחים את הגנאש על הפיצה ומפזרים את התוספות. חותכים למשולשים ומגישים. * את השאריות, אם ישנן, שומרים במקרר בכלי אטום. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם הקודמת הכנו טארט תפוחים עם קצפת קינמון שאתם בטוח רוצים גם |