1 מערבבים בקערה קטנה את החומרים היבשים.
2 מוסיפים ביצה ומערבבים מעט.
3 מוסיפים את השמן והחלב וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ותמצית הווניל ומערבבים מעט.
5 שופכים את הבלילה לכוסות (עד 2/3 גובה בכל כוס).
6 מכניסים למיקרו ל-50 שניות עד דקה.
הערות:
1 מכניסים את הספלים למיקרו אחד אחד.
2 היזהרו מאפיית יתר. עוגה יבשה זה הרבה פחות כיף.
3 מגישים עם סירופ שוקולד (אפשר קנוי), ואפשר גם עם קצפת או גלידת וניל.