המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה, סהוכר, המלח והווניל, ומערבלים עד לקבלת תערובת רכה במרקם קרם. 3 מוסיפים את הביצה, ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 4 מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה, שיבולת השועל, האגוזים והחמוציות, ומערבלים רק עד שמתקבלים גושי בצק גדולים. 5 מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ומאחדים לבצק אחיד. 6 מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, יוצרים צורת גליל מכל חלק, ומצננים את הגלילים במקפיא במשך שעה. 7 חותכים את גלילי הבצק לעוגיות בעובי 1 ס"מ, ומניחים במרווחים על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה. 8 אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בצורה אחידה, מצננים לחלוטין ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט |