1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
2 טורפים יחד בקערה גדולה ביצה, סוכר, שמן, חלב, בננות, תמצית וניל, מלח וקינמון לתערובת אחידה.
3 מוסיפים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד שאחיד.
4 ממלאים את השקעים בתערובת כמעט עד שפתם.
5 מפזרים מעט סוכר חום מעל כל עוגה.
6 אופים 15-20 דקות, או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים.
7 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.
>> בשבוע שעבר זללנו פה לחמניות שום עם פסטו
>> באיזה שמן הכי כדאי לטגן?