1 במעבד מזון או בקערה עמוקה מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. 2. משמנים תבנית מלבנית ויוצקים לתוכה את תערובת הסולת. משטחים ומחליקים את פני העוגה. 3. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים כ 45- 50 דקות, עד שהעוגה זהובה ויפה. 4. בזמן השעוגה נאפת מכינים את סירופ הסוכר: שמים את כל החומרים בסיר, מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עוד כעשרים דקות עד שמתקבל סירופ סמיך מעט בצבע שנהבי. 5. העוגה יוצאת מן התנור, בעודה חמה, פורסים את העוגה למעויינים, מטביעים במרכז כל מעויין שקד יוצקים מעל סירופ סוכר