המצרכים :ל-24 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי. 2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה סוכר לבן, סוכר חום וחמאה עד הקרמה. מוסיפים את הביצים ומערבבים. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים. 4 לבסוף מוסיפים שיבולת שועל ומלח ומערבבים עד איחוד מלא. 5 מגלגלים מהתערובת 24 כדורים ומסדרים בתבניות באופן מרווח (העוגיות ישתטחו באפייה). 6 אופים כ-15 דקות, או עד הזהבה. מצננים ומאחסנים (או זוללים). לבלוג של עדי - עדיקוש אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס, אבל ממש לא חובה | צילום: נופר צור, mako אוכל** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע. |