מחממים את התנור ל-חום של 140 מעלות ומניחים תבנית עם מים בתחתיתו. ממיסים את השוקולד, החמאה ותוכן שקיק התה בסיר כפול (בן מארי) או במיקרו. במקביל, מקציפים את הביצים, הסוכר והמלח לקצף תפוח ובהיר. מקפלים את שתי התערובות בעדינות עד שמתקבלת תערובת חלקה. את התערובת יוצקים לתבנית. מעבירים את התבנית לתנור החם ואופים במשך 60- 50 דקות עד אשר העוגה תפוחה, ומופיעים על פניה מעט סדקים. מוציאים את העוגה מהתנור, מניחים לה להצטנן ובינתיים מכינים את הציפוי: מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה, מרתיחים את השמנת והתה, מוצאים את שקיק התה מהשמנת ויוצקים אותה מעל לשוקולד הקצוץ. ממתינים דקה ומערבבים היטב עד לקבלת גאנאש חלק ומבריק. שופכים את הציפוי על העוגה ומפזרים אותו כדי שתתקבל שכבת ציפוי אחידה וחלקה.