1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים.
2 מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
3 בקערה שנייה טורפים את הביצים. מוסיפים את מיץ התפוחים והחמאה ומערבבים.
4 יוצקים את תערובת הביצים לקערת הקמח ומערבבים לעיסה אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
5 מכינים את הטופינג: מערבבים בקערית את הסוכר וקינמון.
6 מפזרים מעל העיסה שבתבנית את קוביות התפוחים וזורים את התערובת של הסוכר והקינמון באופן שווה.
7 אופים בתנור החם כ-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
8 מצננים היטב. לפני ההגשה זורים אבקת סוכר. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים.