1 בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה ואספרסו.
2 מניחים את השוקולד הלבן בקערה, יוצקים מעליו את השמנת החמה, מניחים לדקה ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים מסקרפונה ומערבבים להטמעה. מוסיפים חמאה רכה ומערבבים לתערובת חלקה. מקררים במשך כשעה עד שהגנאש מתייצב אך עדיין רך מספיק לזילוף.
3 מעבירים את הגנאש לשקית זילוף עם צנתר חלק, ומזלפים תלוליות טראפלס על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקרר לשעתיים-שלוש או עד להתייצבות, ומגלגלים לכדורים יפים.
4 לציפוי: ממיסים על בן מארי שוקולד לבן וחמאת קקאו ומטמפררים. טובלים את הטראפלס בציפוי כך שיצופו לחלוטין. מגלגלים מיד בקערה ובה שברי ביסקוטי, ולאחר מכן בקערה נוספת ובה קקאו.
5 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומעבירים לקירור קל עד להתייצבות הציפוי.
* שומרים בקופסה אטומה במקרר.
>> לכל מתכוני הפרק של "כולם אופים עכשיו"