1 מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
2 טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים קליפת תפוז מגוררת, שמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבבים.
3 מוסיפים שקדים טחונים, קוקוס וסוכר ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים קלות, רק כדי לפזר אותם בתערובת. יוצקים לתבנית ומחליקים.
4 אופים בתנור כ-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
5 מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים היטב. זורים אבקת סוכר ומגישים.
* העוגה תישמר מכוסה במקרר עד 4 ימים.