1 בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, מלח וסודה לשתייה.
2. בסיר גדול, מעל להבה בינונית, מביאים לרתיחה את המים, הקקאו, השמן והחמאה. מוסיפים בהדרגה לתערובת היבשים. מערבבים היטב.
3. מערבבים את הביצים, הרוויון ותמצית הווניל. מוסיפים בהדרגה לתערובת בקערה הגדולה.
4. יוצקים את התערובת לתוך תבניות נייר למאפינס עד למילוי של 2/3 תבנית.
5. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 15-20 דקות (עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש).
6. מניחים לעוגות להצטנן כ-10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית. לאחר מכן מניחים על רשת צינון עד שהעוגות מצטננות לחלוטין.
7. הכנת הזיגוג: בסיר כבד מערבבים את הסוכר החום, החמאה והחלב. מבשלים תוך ערבוב מעל להבה נמוכה עד שהסוכר נמס.
8. מגבירים את הלהבה לאש בינונית. לא מערבבים ומבשלים למשך 3-6 דקות או עד שנוצרות בועות במרכז והתערובת מקבלת צבע ענברי. מסירים את הסיר מהלהבה.
9. מערבבים פנימה בהדרגה את אבקת הסוכר ומפזרים את הקרמל מעל העוגות.