1 מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות) ומשמנים את התבנית. 2. קוצצים גס את אגוזי הפקאן. 3. ממיסים את החמאה בסיר קטן ומכבים את האש. מוסיפים את השוקולד והסוכר ומערבבים בכף עץ עד שהם נמסים ומתקבל מרקם אחיד. מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, את הקוניאק ואת הקקאו ומערבבים.4. מערבבים את האגוזים עם פירורי הלחם, מוסיפים אליהם כ-5 כפות מעיסת השוקולד ומערבבים. 5. מורחים את העיסה בתחתית התבנית, אופים 5 דקות, מוציאים ומצננים. 6. יוצקים את השוקולד לתבנית ומאחסנים במקרר.