המצרכים :לבצק (2 רולדות):
אפשרויות למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את כל חומרי הבצק למעט המים לקבלת בצק אחיד. אפשר לעשות את זה במעבד מזון, במיקסר עם וו גיטרה או בלישה ידנית. אם צריך, מוסיפים מעט מאוד מים קרים. 3 מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה. 4 מורחים איזה מילוי שבוחרים ומגלגלים לרולדות. 5 חורצים ברולדות חריצים לסימון העוגיות ואופים 25 דקות או עד הזהבה. 6 חותכים לעוגיות ומאחסנים בכלי אטום. מגולגלות תמרים כשרות לפסח | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב המתכון פורסם כאן לראשונה באפריל 2020 |