מחממים תנור ל-180 מעלות מכניסים לסיר או לקערה את השוקולד המריר וממיסים על הכיריים (בן מרי) או במיקרו לאחר שהשוקולד נמס מעט מוסיפים את החמאה, מחממים ומערבבים עד שהכל מומס מוסיפים את כוס הקמח התופח לתערובת ומערבבים הכל היטב מוסיפים לתערובת את כוס הסוכר ומערבבים היטב נותנים לתערובות להתקרר כרבע שעה לאחר שהתערובת מגיעה למצב פושר מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב שופכים את התערובות לתבנית משומנת ומכניסים לתנור משך האפיה נע בין 15-30 דקות, תלוי בתנור, אז תשגיחו