1 מחממים תנור ל-165 מעלות.
2 במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה והסוכר והמלח.
3 מערבבים יחד את הקמח, הקקאו, סודה לשתייה ואבקת האפייה ומנפים.
4 מערבבים בנפרד את הביצים, החלב, וסירופ התירס.
5 מוסיפים לאט את תערובת הביצים והחומרים היבשים להקצפת החמאה והסוכר בשלוש פעמים, כאשר מתחילים עם החומרים היבשים ומסיימים איתם.
6 יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת באורך 26 ס"מ ואופים בתנור בחום של 165 מעלות כ-30-35 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע ויבשה.