1 לשים היטב את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. משטחים בתבנית 2/3 מכמות הבצק ומהדקים לדפנות.
2 את השליש הנותר עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים.
3 מבשלים יחד את מרכיבי המלית כמה דקות, עד שאלו מתאחדים והתפוחים מתחילים להתרכך.
4 מקציפים חלבונים, מוסיפים את הסוכר ומקפלים את הפודינג אל הקצף, (או להקציף עוד 20 שניות עד להטמעת הפודינג בקצף).
5 על הבצק ששיטחנו בתבנית שמים את התפוחים המבושלים, מעל התפוחים את הקצף ומעל הקצף מגררים את הבצק שהיה במקפיא.
6 אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד שמזהיב. כ-25 דקות אפיה ועוד 5 דקות בתנור כבוי וסגור.
* ניתן להכין את העוגה בתבנית בקוטר 24 ס"מ ואז יוצאת עוגה גבוהה ומרשימה (בתמונה). * אפשר ורצוי להכין בתבנית פאי מתפרקת ואז גם מקבלים את הסילסול היפה בשוליים.