1 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר יחסית.
2 ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר. מוסיפים אותו ביחד עם החמאה לקערה וממשיכים להקציף.
3 מוסיפים קקאו, קמח, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ומערבבים בתנועות קיפול.
4 מכניסים למקפיא ל10 דקות עד שהבלילה מתייצבת.
5 מחממים תנור ל-180 מעלות.
6 בעזרת ידיים רטובות מגלגלים כדורים מבלילת העוגיות, טובלים כל עוגייה באבקת סוכר ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7 אופים 8-10 דקות.
בתיאבון!