שימו לב - יש להתנהג עם החמודות האלה בעדינות עד השלב הסופי .
הכנת העוגיות :
1 ראשית, בקערה 1, נשים את כל המרכיבים היבשים ונערבב.
2 נרתיח מעט מים בסיר, כשהמים מתחילים לבעבע נשים את השוקולד צ׳יפס בקערת זכוכית עמידה לחום מעל הסיר ונערבב עד שהשוקולד נמס.
3 כשהשוקולד נמס, נוריד את הקערה מהסיר ונוסיף אליה : שמן קוקוס, תמצית וניל וביצה.
נערבב היטב ובמהירות ( שהביצה לא תהפוך לחביתה בגלל החום!) ונעביר את התערובת לקערת הרכיבים היבשים ונערבב היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
4 נסדר את העיסה על דף אפייה ומעליה נשים עוד דף אפייה .
בעזרת מערוך נרדד את העיסה ונכניס למקפיא ל10 דק.
בנתיים נארגן שבלונות צורות לעוגיות, נחמם תנור ל180 מעלות ונשים נייר אפייה על תבנית תנור.
5 לאחר 10 דק שהעיסה קשה , נוציא ובמהירות נחתוך לצורות (ממליצה על צורות קטנות על מנת שהעוגיה לא תתפרק במהירות לאחר האפייה) ונשים על נייר האפייה בתבנית.
6 נכניס לתנור ל10 דק.
7 לאחר 10 דק שהבית התמלא ריחות מתוקים, נוציא את העוגיות מהתנור וניתן להן להתקרר .
ועד שהעוגיות התקררו, נתחיל את...
הכנת המילוי:
1 ראשית, נערבב את כל החומרים יחד !
2 נמתין עד שהעוגיות התקררו (בנתיים אפשר לנקות :) ....
ולאחר שהעוגיות התקררו, נניח מעט מהתערובת על חצי מכמות העוגיות בעדינות רבה!
ובעזרת חצי העוגיות שנותרו, נניח על המילוי כסנדוויץ, נעביר לקופסא / צלחת נוחה ונשים במקרר עד שיתקררו. מי שלא יכול לחכות בסבלנות (כמוני) ניתן לשים במקפיא !
3 הוציאו מהמקרר/ מקפיא, שבו על הספה, תנו ביס ותהנו מכל רגע ! (:
למתכון כולל תמונות :
http://beautybeastisrael.blogspot.co.il/2015/08/sandwich-cookies.html