העוגה:
1 מחממים את התנור ל-170 מעלות. 2. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ בספריי שמן, או שתי תבניות אינגליש קייק. 3. מקציפים במהירות גבוהה את החלבון ומוסיפים בהדרגה מחצית מכמות הסוכר, עד לקבלת קצף יציב. 4. מקציפים לחוד את החלמונים עם המחצית השנייה של הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 5. מקפלים את תערובת החלמונים לתוך הקצף הלבן. 6. מוסיפים תוך כדי תנועות קיפול את האגוזים, השקדים, הברנדי ולבסוף את השמן. 7. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40 עד 45 דקות. 8. מצננים כחצי שעה והופכים את העוגה כשצידה החלק כלפי מעלה.
סירופ הקרמל:
1 ממיסים את הסוכר עם קורט המלח במחבת כבדה ומחממים כ-5 דקות על להבה נמוכה, עד לקבלת הקרמל. 2. מחממים לחוד את השמנת המתוקה (לא להרתיח) ומוסיפים אותה בהדרגה, תוך כדי ערבוב, לתערובת הקרמל. 3. ממשיכים לבשל ולערבב עד לקבלת סירופ חלק. 4. יוצקים על העוגה ומצננים כחצי שעה.
קרם הקפה:
1 מקציפים ביחד את השמנת המתוקה, הסוכר, האספרסו (או הקלואה) והאינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. 2. מורחים את הקצפת מעל העוגה.
שבבי קרמל:
1 ממיסים את הסוכר במחבת כבדה על להבה נמוכה עד לקבלת הקרמל. 2. שופכים את הקרמל על נייר אפייה ומקררים עד לקבלת שכבה קשה אחידה וקשה. 3. שוברים לחתיכות קטנות ומפזרים מעל העוגה.