1 מכינים ערב קודם את קרם המילוי: מרתיחים את כל הרכיבים. מסירים מהאש ומצננים לילה במקרר 2. מכינים את הבצק: לשים את הקמח יחד עם המרגרינה לקבלת בצק פירורי. מוסיפים את שאר הרכיבים ולשים לבצק חלק. 3. מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, ומניחים על מגש אפיה מרופד בנייר אפייה. משאירים רווח בין כדור לכדור כדי שלא ידבקו תוך כדי תפיחה באפיה. אופים בתנור החם עד שהכדורים מזהיבים. מוציאים ומצננים לטמפרטורת חדר. 4. מרוקנים את תוכן כדורי המאפים מהצד שהיה שטוח על נייר האפייה, נזהרים שלא לחורר את הכיפה העגולה. 5. מוציאים את קרם המילוי מהמקרר ומקציפים אותו. ממלאים כל כיפה מרוקנת בקרם המוקצף עד לגובה בסיס הכיפה. מניחים כיפה על כיפה, כששני צידי הקרם פונים זה לזה, כך שנוצר כדור מאפה ממולא. 6. מדללים את צבעי המאכל במים בשתי קערות נפרדות, טובלים את כדורי המאפה – צד אחד בצבע האדום ואת הצד השני בצבע הצהוב. מניחי על צלחת הגשה, מעטרים בפיזור סוכר מעליהם. תוקעים עלה ירוק בראש הכדור להשלמת מראה האפרסק.