1 הכנת תחתית העוגה: טוחנים את אגוזי המקדמיה במעבד מזון עד שהם גרוסים היטב. מוסיפים את התמרים והקוקוס עד לקבלת עיסה סמיכה. 2. יוצקים את הבלילה לתבנית, ומכניסים למקפיא (עד שמוסיפים את שכבת הגבינה) 3. הכנת שכבת" הגבינה": מעבדים את כל החומרים במעבד מזון, ומוסיפים רבע כוס מים לפי מראית עין על מנת לקבל מרקם עשיר וסמיך. 4. מוזגים את התערובת אל תחתית העוגה ומקפיאים ל3-4 שעות. 5. בינתיים מכינים את הסירופ תותים: מעבדים את התותים הקפואים והתמרים במעבד מזון ושופכים על העוגה לפני הגשה.