1 מחממים תנור לחום בינוני ־ cº170.
2. מרפדים תבנית אפייה של התנור בנייר אפייה.
3. מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, האגוזים והמלח.
4. טורפים בקערה את הביצים והשמן, מוסיפים את תערובת הקמח ולשים לבצק גמיש.
5. מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק ל־3־4 חלקים, מגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 2 ס"מ.
6. מסדרים את הגלילים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים עד להזהבה קלה, כ־15־12 דקות.
7. מיד לאחר האפייה ובעוד העוגיות חמות עד פושרות, חותכים את הגלילים לפרוסות בעובי של כ־1 ס"מ.
8. מסדרים את העוגיות בתבנית, מכניסים לתנור החם ו"מייבשים" אותן עד לקבלת גוון זהוב יפה.
9. מצננים היטב את העוגיות ושומרים בכלי סגור.