עוגת משמש, שזיף ושטרויזלעוגה עם פירות טריים ומתוקים - ההכנה פשוטה והתוצאה מרהיבה
צילום: שחר פליישמן
|
המצרכים (15 מנות):
לעוגה:
לשטרויזל:
אופן ההכנה:1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 2 מוסיפים את הביצים בהדרגה. 3 מוסיפים את תמצית הווניל, השמנת מתוקה וגרידת הלימון/תפוז. >> והנה מתכונים מעולים לעוגת תפוחים 4 מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד קבלת תערובת אחידה. 5 מורחים את תבנית האפייה בחמאה ויוצקים את הבלילה לתוכה, מפזרים את חצאי הפירות מעל ואופים ב-160 מעלות כ-20 דקות. 6 מכינים את השטרויזל: מערבבים את כל החומרים במג'ימיקס עד לקבלת תערובת פירורית. 7 מוצאים את העוגה מהתנור, מפזרים את השטרויזל וממשיכים לאפות עוד חצי שעה. |