1 ממוססים את השמרים עם מים או יין (בטמפרטורת החדר ומעלה)
2. מעבדים את החמאה עם הקמח עד שאין גושים, מוסיפים את כל יתרת המצרכים (פרט ליין)
3. כעת מתחילים ללוש את הבצק, הלישה מתבצעת עם היין - מוסיפים בהדרגה ותוך כדי לישה כחצי כוס. אם הבצק קשה מוסיפים עוד יין וממשיכים בלישה עד שמתקבל בצק רך, נעים למגע (לא מאוד דביק) ואוורירי.
4. מחלקים את הבצק ל 5-6 כדורים ומעבירים למקרר לשעתיים. בינתיים מכינים את המילויים:
5. הפרג - מניחים בסיר קטן את הפרג, סוכר הווניל, הסוכר והחלב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
6. האגוזים - בקערה קטנה, מערבבים את האגוזים, הסוכר, סוכר הווניל והחלב עד שמתקבל קרם נוח למריחה.
7. התפוחים - קולפים את התפוחים ומגררים אותם על החורים הגדולים של הפומפייה, מנחים את התפוחים המגוררים בקערה לחצי שעה לפחות.
8. מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית הרחבה של התנור
9. מוציאים את כדורי הבצק מהמקרר, מרדדים את אחד הכדורים לעלה בגודל התבנית השטוחה והרחבה של התנור, מעבירים אותו לתבנית ועליו מורחים את הפרג.
10. מרדדים עלה נוסף, מניחים אותו מעל הפרג ומעליו מורחים את מחית האגוזים.
11. מרדדים עלה נוסף, מניחים מעל האגוזים, סוחטים היטב בין הידיים את התפוחים המגוררים ומסדרים שכבה אחידה שלהם מעל עלה הבצק. מעל התפוחים מפזרים בצורה אחידה ככל האפשר את הקינמון והסוכר.
12. מרדדים עלה נוסף ומעליו מורחים ריבת משמש מהולה במעט מים (רצוי ריבת סאן דלפור)
13. מרדדים עלה נוסף אותו חותכים לרצועות אלכסוניות, מסובבים את הרצועות כשיד אחת מסובבת לכיוון אחד והיד השנייה לכיוון אחר.
14. את הרצועות מניחים באלכסון מפיה אחת לפינה העומדת באלכסון מולה. מעליהן מסדרים רצועות באלכסון הנגדי.
15. מושחים את הרצועות בחלמון מהול במים ואופים בתנור החם במשך 35- 45 דקות (תלוי בחום התנור שלכם וודאו שהחלק העליון משחים יפה, הריבה נקרשת והופכת למבהיקה)