להכנת הרולדה 1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות 2. מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה יציבה ובהירה. 3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, מלח וגרידת לימון תוך כדי ערבול במהירות איטית ולבסוף מוסיפים את השמן. 4. בעזרת מרית, בתנועות קיפול מהירות ומעטות, יוצרים תערובת אחידה, אותה משטחים על גבי תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ואופים כ-5 דקות.
להכנת קצפת וניל ופירות 1 מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה. 2. מורחים את הקצפת על גבי הרולדה, מסדרים את הפירות לרוחבה של הרולדה, מגלגלים לגלילה ומכניסים למקפיא לשעתיים. 3. מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מצפים בקצפת שנותרה ומפזרים אגוזים מלך/ אגוזי לוז / קוקוס קלוי מעל.