מחממים מראש תנור לחום בינוני-גבוה 180 מעלות.
1. חותכים את הפירות לקוביות בגודל אחיד. מסירים את הקליפות הלא נעימות של האפרסק.
2. שמים את החמאה, הסוכר ואת קוביות הפרי בתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ. מערבבים יחד ומשטחים על התבנית. שמים בתנור לחימום קצר של 10-15 דקות. בזמן הזה החמאה והסוכר נמסים והפירות מתחילים להזהיב. מוצאים מהתנור בזהירות.
3. בינתיים, מערבבים יחד את כל יתר החומרים במעבד מזון או במיקסר. מתקבלת בלילה לא סמיכה. יוצקים את הבלילה על פני הפירות ומורחים לקבלת שכבה אחידה.
4. מחזירים לתנור לאפייה של 15-20 דקות, עד שהבצק מזהיב יפה.
5. את הפרוסות מניחים "הפוך" על צלחת, כך שהפרי פונה כלפי מעלה. מגישים חם או קר עם גלידת וניל.