1 מחממים את התנור ל180 מעלות. משמנים תבנית עגולה בקוטר 20-22 ס"מ. ניתן גם לחתוך עיגול מנייר פרגמנט כדי לכסות את התחתית והדפנות ולהקל על הוצאת העוגה. אפשר להשתמש במעט שמן להדביק את הפס לדפנות. 2. אם משתמשים במיקרוגל, מרככים את החמאה עם השוקולד כ2- דקות ( אין צורך להמס) אם משתמשים בסיר כפול, ממיסים את השוקולד והחמאה. מצננים מעט. 3. בקערה של מערבל חשמלי, טורפים סוכר עם ביצים. טורפים פנימה את תערובת שוקולד החרובים והחמאה. מערבבים פנימה קמח, אבקת אפייה, מלח ותחליף קפה. 4. יוצקים לתבנית המוכנה ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים את העוגה בתבנית, הופכים על צלחת ומפזרים מלמעלה אבקת סוכר, סוכר ענבים או אבקת חלב.