ארטיק פצפוצי אורז טבעונישקמה יעקבי, שאחראית על המתכון החמוד הזה, טוענת שמדובר באחד הדברים היותר מגניבים ביותר שהיא הכינה, ואנחנו לגמרי לא מתווכחים איתה. מתוק, טבעוני, והכי חשוב: מהיר הכנה
צילום: שקמה יעקבי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:יש לנו אפליקציית מתכונים חדשה ושווה טילים! 1. ממיסים במחבת נונסטיק קטנה את המרשמלו והחמאה. 2. מערבבים את התערובת שנוצרה בקערה עמוקה יחד עם פצפוצי האורז. 3. בודקים שהעיסה לא חמה, ובעזרת הידיים מעצבים ארטיק בצורה הרצויה סביב מקל ארטיק מעץ (מומלץ לא להכין ארטיק עבה או גדול מדי). 4. מניחים את הארטיקים על תבנית או צלחת מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים למקרר לרבע שעה. 5. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר יחד עם החלב הצמחי בבן מארי (או את השוקולד הלבן ללא חלב צמחי). 6. מוציאים את הארטיקים מהמקרר, ובעזרת מברשת סיליקון מברישים כל ארטיק בכמות נדיבה של ציפוי. מפזרים מיד את הבוטנים והפקאנים כדי שיידבקו לציפוי, מכניסים למקרר לרבע שעה נוספת, ומגישים. האמת? מפתה לגמרי | צילום: שקמה יעקבי, mako אוכל
טיפ: מומלץ לשמור את הארטיקים בכלי סגור במקרר ולאכול אותם תוך יום-יומיים, כדי לא לאבד את הקריספיות. |