1 ממיסים בקערה את השוקולד והחמאה (במיקרו או על בן מארי).
2 מקציפים במיקסר את הביצים עם המלח והסוכר 5 דקות במהירות גבוהה.
3 מוסיפים את השוקולד המומס, מחית הווניל והאספרסו לתערובת הביצים ומקפלים בעדינות.
4 מנפים מעל את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים כשעה במקרר.
5 קורצים מהבצק עיגולים קטנים ומגלגלים בקערית עם אבקת סוכר.
6 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של 4-5 ס"מ ואופים ב-190 מעלות כ-10 דקות, עד שצדי העוגיות יציבים והמרכז עדיין רך מעט.
7 מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.
בל קפצן וקרן לוי מקיימות סדנאות לבישול, אפיה וזילוף עוגות.
>> עוד המון עוגות ומאפים שווים מחכים לכם בבייקרי שלנו