המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות, ומכינים מראש את הפתקים שרוצים להכניס לעוגיות. 2 בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עד שמתקבלת קציפה מעט תפוחה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה. 4 מרפדים תבנית בנייר אפייה. 5 מניחים כ-2 כפות מהבלילה ומשטחים לעיגול, חוזרים על הפעולה, מקפידים על מרווחים בין העיגולים. 6 אופים כ-8 דקות או עד הזהבה. 7 מוציאים מהתנור ועובדים במהירות, לפני שהעוגיות מתקשות: מנתקים את העוגייה מהנייר, מניחים את הברכה ומקפלים ל-2. כדי לקבל את הצורה הייחודית של עוגיות המזל - מקפלים את חצי העיגול שקיבלנו על דופן של ספל או כוס: מניחים את החלק הישר של חצי העיגול על הדופן ומקפלים משני הצדדים. העוגיות מתקשות במהירות ושומרות על צורתן (ניתן לקפל בעדינות גם ללא ספל, אבל יוצא פחות מדויק ויפה). עוגיות מזל | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |