1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים יחד את הביצים, המרגרינה, הווניל והסוכר, ומוסיפים בהדרגה את קרם הקוקוס.
3 מערבבים את הקמח התופח לתוך התערובת בתנועות קיפול.
4 מוציאים רבע מהמסה לקערה נפרדת ומוסיפים לקערה הראשונה את סירופ המייפל והקקאו. שומרים קצת בצד לעיטור סופי (כמות של 12 כפיות).
5 מניחים את עטרות הנייר בתבנית שקעים. ממלאים את השקעים במלית הכהה עד רבע הגובה. מוסיפים רבע נוסף מהמלית הבהירה, ומלמעלה כפית נוספת מהמלית הכהה.
6 אופים כ-20 דקות, מניחים לצינון ומגישים.
לבלוג של אינס שילת ואפיק
>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות פריכות עם ריבה