המצרכים (30 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יצא לכם רטוב מדי - מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה). >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מכדררים את הבצק לכדורים קטנים. 4 מגלגלים כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר. עוגיות לימון מושלגות - לפני אפייה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5 מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-12 דקות. 6 מקררים עד להתייצבות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |