1 הכנת התחתית: מחממים את התנור ל- 160 מעלות. 2. מערבבים את כל החומרים היבשים במיקסר עם וו גיטרה על מהירות נמוכה למרקם פירורי. מוסיפים את החלמון, ומערבבים, רק עד שמתגבש לבצק אחיד. 3. משטחים את הבצק בתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ. 4. אופים כ- 15- 20 דקות. מצננים. 5. הכנת מלית הגבינה: מערבבים בקערה את הגבינות והסוכר לתערובת חלקה ללא גושים. 6. מוסיפים את הביצים בהדרגה אחת-אחת, אך נמנעים מערבוב יתר. 7. מוסיפים את הקורנפלור, ומערבבים עם הגבינות בתנועות קיפול. 8. בקערה נפרדת ממיסים את השוקולד במיקרוגל. מצננים מעט. 9. מערבבים 1/3 מתערובת הגבינה עם השוקולד המומס. 10. משמנים היטב את דפנות התבנית. בעזרת כף מניחים "גבעות" מתערובת השוקולד והגבינה על התחתית האפויה שהכנתם בשלב הקודם. 11. יוצקים את שארית תערובת הגבינה (ללא השוקולד) לתבנית, ואופים בתנור בחום של 150 מעלות כ-30 דקות, או עד שהשוליים יציבים והמרכז דומה למרקם ג'לי. 12. מצננים את העוגה ומשחררים מהתבנית בזהירות. 13. הכנת ציפוי שוקולד: מחממים את חומרי הציפוי דקה במיקרוגל, ומערבבים. במידת הצורך מחממים עוד דקה, ומערבבים, עד שמתקבל ציפוי חלק ללא גושים. 14. יוצקים את הציפוי על העוגה. אפשר לקשט את העוגה עם עיטורי שוקולד לבן.