לבסיס המרנג:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים את החלבון ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מנפים פנימה את אבקת הסוכר תוך כדי קיפול הקצף. מזלפים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 3 שעות בתנור שחומם מראש.
3 מצננים, מקלפים מנייר האפייה ומחזירים את המרנג לתבנית. ממתינים לקירור מוחלט של התבנית והמרנג.
לקרם הקרמל:
4 ממיסים את הסוכר במחבת כבדה ומחממים כ-5 דקות על להבה נמוכה, עד לקבלת קרמל.
5 מחממים בנפרד 120 מ"ל שמנת מתוקה (לא להרתיח) ומוסיפים לקרמל תוך כדי ערבוב, עד לקבלת סירופ חלק.
6 מערבבים לחוד את הג'לטין עם המים הרותחים, ומוסיפים תוך כדי ערבוב.
7 מקציפים את החלמונים עד לקבלת קצף בהיר ויציב ומקפלים פנימה לתוך סירופ הקרמל.
8 מקציפים 160 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם חצי נוזלי, ומוסיפים לקרמל בתנועות קיפול עדינות, עד לקבלת מרקם אחיד.
9 יוצקים מעל המרנג שצונן ומעבירים למקפיא למשך שעתיים.
לקרוקנט:
10 ממיסים את הסוכר במחבת כבדה ומחממים כ-5 דקות על להבה נמוכה, עד לקבלת קרמל.
11 מוסיפים את תערובת האגוזים, מערבבים וממתינים לקבלת גוש אחיד.
12 מוציאים ומרסקים בעזרת בלנדר/מג'ימיקס ומפזרים מעל מוס הקרמל שהוקפא.
לקרם המסקרפונה:
13 מרתיחים בסיר את הסוכר עם 2 כפות מים עד לקבלת סירופ שקוף.
14 מקציפים את החלמונים ומוסיפים בהדרגה ג'לטין שהומס במים רותחים ואת סירופ הסוכר, על דופן הקערה, עד לקבלת קצף יציב.
15 מקציפים בנפרד 100 מ"ל שמנת מתוקה ומקפלים לתוך התערובת.
16 מערבבים בנפרד את גבינת המסקרפונה עם 40 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם אחיד, ומקפלים לתוך התערובת.
17 יוצקים מעל שכבת הקרוקנט ומכניסים למקפיא לכ-5 שעות.
לציפוי גנאש שוקולד לבן
18 מרתיחים את השמנת המתוקה, שופכים מעל את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מצננים ומורחים מעל העוגה.
אופציית קישוט:
19 ממיסים 1/4 כוס סוכר במחבת כבדה ומחממים כ-5 דקות על להבה נמוכה, עד לקבלת קרמל.
20 שופכים מעל נייר אפייה ויוצרים צורות עם מקל. מקלפים ומקשטים.