1 שמים את השזיפים בקערה יחד עם הברנדי ו-2 כפות הסוכר, מערבבים ומשהים לחצי שעה. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 שמים בקערת המערבל את החמאה, שני סוגי הסוכר והביצים ומערבלים 4 דקות. מוסיפים את תמצית הווניל וקליפת התפוז המגוררת. מוסיפים לסירוגין את הקמח ומיץ התפוזים, ומערבלים במהירות גבוהה עוד 5 דקות.
3 יוצקים את הבלילה לתבנית, מסננים את השזיפים מהליקר ומסדרים על הבצק. אופים את עוגת השזיפים כ-80 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים, זורים מעל אבקת סוכר ומגישים.