1 מחממים תנור ל-180 מעלות.2. מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם הסוכר במהירות גבוהה. מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את שאר חומרי הבסיס.3. יוצקים לתבנית 26 ואופים עד שהעוגה יבשה ומוכנה.4. מוציאים מהתנור ומניחים לבסיס להתקרר.5. ממיסים 200 גרם שוקולד מריר (אפשר במיקרו), ומצננים.6. מקציפים חצי חבילה של שמנת מתוקה, מוסיפים לשוקולד המומס ומורחים על העוגה.7. מכניסים למקפיא לשעתיים.8. מקציפים חבילה של שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ריבת חלב וכוס חלב. מורחים על העוגה ומחזירים למקפיא לשעתיים נוספות.9. ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם חצי המיכל שנותר מהשמנת המתוקה (לא מקציפים). מצפים את העוגה ומחזירים לעוד 20 דקות למקפיא.
>> זוכרים את העוגה של אמא של אסי מהעונה שעברה?