המצרכים (8 מנות):
לרוטב שוקולד מנטה
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. 2 ממיסים מעל בן מארי את השוקולד והחמאה עד להמסה מלאה. 3 מעבירים למערבל מזון, מוסיפים את הסוכר ומערבלים. 4 מוסיפים את הביצים ומערבלים כחצי דקה עד לקבלת מרקם אחיד. 5 מנפים את הקמח מצה, מוסיפים ומערבלים כחצי דקה נוספת. 6 יוצקים לתבניות אישיות או לנייר מאפינס ואופים כ-8 דקות. להכנת רוטב שוקולד מנטה 1 שוטפים את עלי הנענע ומרתיחים עם השמנת המתוקה. 2 מצננים ומכניסים למקרר למשך לילה שלם. 3 מסננים את השמנת מעלי הנענע ומביאים שוב לרתיחה. 4 שופכים מעל השוקולד המריר, ממתינים כשתי דקות ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד. 5 מוסיפים את הליקר מונין מנטה, מערבבים ויוצקים מעל הסופלה החם ולצידו . >> לעוד קינוחים מומלצים לארוחת החג. |