המצרכים (10 מנות):
קרמבל
אופן ההכנה:1להכנת העוגה: מעבדים חמאה, סוכר, וניל ומלח. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים לתערובת אחידה. 2. מוסיפים ביצים אחת אחרי שניה. 3. מקפלים פנימה את הקמח עד שנבלע בתערובת. 4. להכנת הקרמבל: מבשלים את התפוחים כ-10 דקות עד שהם מתרככים מעט. מסננים ומצננים כשעה במקרר. 5 מעבדים בקערה חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את התפוחים ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח עד שמתקבלים פירורים גסים מאוד. 6 מעבירים את בלילת העוגה ל-2 תבניות אינגליש קייק עד ל 3/4 גובה ומפזרים את הקרמבל מעל. 7 אופים בחום של 180 מעלות, למשך 40 דקות, עד שהקרמבל שחומים וקיסם ננעץ יוצא יבש עם פירורים לחים. * רעות זומר היא קונדיטורית ובעלת זומר'ס בייקרי |