מחממים תנור ל- 180 מעלות. 1. מערבבים בקערה את הביצים, יוגורט, טוב טעם, אבקת סוכר וגרדת התפוז. 2. מוסיפים לקערה את החמאה והקורנפלור, מערבבים היטב. 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד קבלת מסה (קצת נוזלית) אחידה. 4. משמנים תבניות אנגליות במעט חמאה מומסת. 5. יוצקים את המסה לתבניות (כחצי גובה עד שליש גובה) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 180 מעלות למשך כ- 50 דקות (לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה). 6. מחממים את כל חומרי הסירופ תוך בחישה תמידית עד שהסוכר נמס. 7. מוציאים את העוגות מהתנור, יוצקים עליהן את הסירופ ומצננים. 8. פורסים ומגישים בליווי כפית יוגורט לכל פרוסה (על הפרוסה).