1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות, משמנים תבנית למאפינס.
2 מקציפים במיקסר ביצים, שמן וסוכר. מוסיפים את הזוקיני ותמצית הווניל וממשיכים להקציף.
3 בקערה נפרדת מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
4 מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לרטובים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית וממלאים עד ל-3/4 הגובה. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
6 אופים למשך 20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש. אם אופים עוגה ולא מאפינס, יש להוסיף עוד כ-7-10 דקות לאפייה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!