1 שמים בקערה את מצרכי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מחלקים את הבצק שהוכן לשני כדורים שווים ומרדדים כדור אחד לתוך תבנית פאי משומנת ומרפדים את התבנית בבצק המרודד.
3 מורחים ריבת משמשים ומסדרים את פרוסות תפוח העץ.
4 מפזרים את עוגיות הפתי בר, סוכר וקינמון מעל תפוחי העץ.
5 מרדדים את כדור הבצק השני לצורה מרובעת וחותכים לרצועות.
6 מניחים את רצועות הבצק על תפוחי העץ בצורת שתי וערב.
7 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ-45 דקות עד להזהבת הבצק.
8 מוציאים, פורסים ומגישים עם כדור גלידת וניל.