1 מכינים את השזיפים: יוצקים לסיר 2 כוסות מים. מוסיפים שזיפים, סוכר ומקל קינמון ומביאים לרתיחה. מכבים את הלהבה ומצננים. מומלץ להכין את השזיפים יום מראש ולשמור במקרר בתוך הנוזל. 2. מחממים תנור ל-170 מעלות. 3. מסננים את השזיפים מהסירופ. 4. מכינים את העוגה: מערבלים סוכר, דבש ושמן במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים ביצים ומערבלים לתערובת אחידה. במהלך העירבול עוצרים את פעולת המיקסר ובעזרת מרית “מקלפים” את התערובת מדפנות הקערה. 5. מערבבים קמח, אבקת אפייה וקינמון בקערה נפרדת. מנפים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר, ומערבבים יחד עם השזיפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית משומנת. 6. אופים כשעה בתבנית עגולה או כ-50 דקות בתבנית אינגליש קייק, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. 7. שומרים מחוץ למקרר עד 3 ימים או במקרר עד 5 ימים.