אוזני המן במילוי שוקולד-חלבהמתכון לבצק פריך ונימוח עם מילוי עשיר של שוקולד, אגוזי פקאן וחלבה![]()
צילום: דן פרץ
|
המצרכים (30 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:הכנת המלית: 1 מחממים יחד קקאו, סוכר, מרגרינה, תמצית וניל ומים על להבה נמוכה או בבן מארי. אם צריך לדלל מוסיפים מים. מסירים מהאש ומצננים. 2 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. הכנת הבצק: 1 לשים את כל החומרים, מלבד אבקת הסוכר, לבצק אחיד וחלק. משהים במקרר כשעה. 2 מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים עיגולים בכוס. 3 מניחים במרכז כל עיגול 2-1 כפות מהמלית וסוגרים לצורת משולש. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות. 4 מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ואופים 25-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|