עוגת שוקולד בחושהקבלו עוגת שוקולד קלה להכנה, שוקולדית ועסיסית, גבוהה ונימוחה במיוחד בזכות תוספת הקורנפלור. בחמש מילים: מצאתם מתכון מעולה לעוגת יום הולדת
צילום: gregflat, Thinkstock
|
המצרכים :לתבנית עגולה קוטר 24 או 2 תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל 170 מעלות. 2 מקציפים יחד את הביצים, הסוכר, המלח ותמצית הווניל לתערובת תפוחה ואוורירית. 3 מוסיפים את השמן והמים תוך כדי טריפה אטית במטרפה. 4 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והקקאו. מוסיפים לבלילה ומערבבים עד שהתערובת אחידה ללא גושים. 5 מעבירים לתבנית 24 או 26 ס"מ משומנת ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. * לציפוי כמו בתמונה: ממיסים חצי כוס שמנת מתוקה עם חפיסה של שוקולד מריר (אפשר בסיר על הגז או במיקרו). שופכים על העוגה המוכנה ומפזרים סוכריות צבעוניות. מסביב אפשר לפזר שקדים פרוסים. המתכון באדיבות Cookstock - חומרי גלם איכותיים לבישול ואפייהאו בפייסבוק |