המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. 2 ממימסים חמאה, שוקולד, חלב, קקאו, קינמון וחצי כוס סוכר בסיר קטן על להבה נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה. כשהתערובת מתקררת מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב. 3 מוציאים כוס מתערובת השוקולד ומניחים בצד. 4 את ששת החלבונים מקציפים בתוספת 1/2 כוס סוכר לקצף יציב. מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת החלבונים ובתנועות קיפול מאחדים ביניהם. 5 לבסוף מוסיפים את הקמח התופח ושוב מקפלים בעדינות. 6 יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית משומנת. 7 אופים במשך כחצי שעה ( לבדוק בקיסם). 8 כשהעוגה חמה יוצקים עליה את כוס השוקולד שהוצאנו בהתחלה מורחים על העוגה ומקשטים עם שבבי קוקוס או שקדים קלויים. >> לעוד קינוחים מומלצים לארוחת החג. |