1 במעבד מזון עם להב פלדה שמים יחד את הקמח, החמאה, אבקת הסוכר, המלח, תמצית הווניל, הפיסטוקים וגרידת לימון, ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
במעבד מזון עם להב פלדה שמים הקמח | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
מוסיפים את שאר המרכיבים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
כן, גם את גרידת הלימון | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
2 מוסיפים את החלמון וממשיכים לעבד עד שנוצרים גושי בצק.
3 מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומאחדים בעזרת הידיים.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
4 מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ.
עוטפים בניילון נצמד | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
5 עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים לפריזר למשך שעה-שעתיים.
מברישים כל גליל עם מעט חלבון | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
6 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
7 מניחים את סוכר הדמררה בקערה מלבנית.
8 בעזרת מברשת, מברישים כל גליל עם מעט חלבון, ומפזרים מעליו מעט סוכר דמררה.
חותכים את הגלילים בעובי של סנטימטר | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
9 חותכים את הגלילים בעובי של סנטימטר, ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
_OBJ
10 אופים כ-12 עד 15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, מצננים ומגישים.
>> בפעם שעברה הכנו עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות
>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו?