1 מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ויציב. 2. מקציפים את השמנת עם המסקרפונה במהירות נמוכה עד לאיחוד, מגבירים את המהירות, מוסיפים את שארית הסוכר והליקר ומקציפים לכדי קצפת יציבה. 3. מאחדים בתנועות קיפול את שתי המסות. 4. יוצקים חצי מהמסה לתבנית עם שוליים או פיירקס, טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים אותם זה לצד זה על גבי הקרם. יוצקים את שארית הקרם על גבי הבישקוטים ומניחים להתקרר לילה במקרר. 5. לפני ההגשה מפזרים בעזרת מסננת אבקת קקאו ומגישים.